15 juni 2020

by

Vandaag was de eerste dag dat Sander terug op kantoor ging werken, ook even een aanpassing want dat wou zeggen dat ik beide kindjes weer moest af zetten op school. Maar ik denk dat Sander blij was dat hij weer op kantoor kon werken. Thuiswerken heeft voordelen maar ook nadelen natuurlijk. De kindjes stoorden vaak papa als hij in een meeting zat, wat uiteraard soms voor frustraties zorgde. Dat de kindjes dus terug naar school en de créche konden, was hier toch wel een grote opluchting, ook omdat ze terug wat structuur zouden hebben. 

Vanmorgen waren ze dus zoals gewoonlijk voor het alarm wakker. Jaimie maakt zijn broertje altijd wakker. Gaat hij naast zijn broertje staan en roept: Jaceee opstaantijd! In het weekend niet altijd even fijn, dit weekend was dit bvb om 5.30... Heel plezant, vooral de dag na de trouw, haha. 

Vroeger voerde ik eerst Jaimie met de fiets naar school en stak ik Jace 5 min in het park met tv op de achtergrond. Nu Jace te groot is voor zijn park, neem ik ze beide mee in de fietskar. Jaimie had deze morgen geen zin om naar school te gaan, hij wou op de tablet. Uiteindelijk na een minuut of tien, ze toch beiden in de fietskar gekregen en klaar om te vertrekken. Wou ik de deur op slot doen, zat de sleutel vast. Echt je kon het wel raden dat het juist op dat moment moest gebeuren! Toch gelukt na wat frikken en doen. Onze sleutel was een week of twee/drie geleden in twee gekraakt en we hadden geen tweede sleutel van de achterdeur. Dus Sander met die gebroken sleutel naar de sleutelmaker, gelukkig kon die een sleutel maken. Niet perfect dus daarom dat die deur ook niet zo heel goed open gaat. Maar de deur kan op slot én das het belangrijkste. 

Bij het afzetten van Jaimie aan school, moest Jace dus in de fietskar blijven zitten. Dik tegen zijn goesting, want hij wou mee met z'n grote broer. Daarna Jace afgezet aan de crèche. Ik moest nog naar de action achter vazen, want op de trouw hadden we dus echt veel bloemen gekregen! Ik had dus geen vazen in huis en die stonden voorlopig in een emmer op de kast. Natuurlijk nog te vroeg om door te gaan naar de action, dus eerst de bank nog binnen gesprongen en daarna richting action. Naast de action is er bij ons de Lidl en de Zeeman. Ik had ook nog wat dingen uit de Lidl nodig dus daar ging ik eerst want er was een wachtrij bij de action. Ik hoopte dat deze weg zou zijn als ik buitenkwam. En inderdaad, ik kon gewoon naar binnen. Ik had zeker 7 vazen nodig, stonden er nog 5 in de schappen.. Dus nog twee karaffen gekocht, want dat doet ook dienst als vaas, hé. Ik moest die vazen dus meekrijgen in de fietskar, dus nam nog twee grote handdoeken mee ook om die in te wikkelen. Ik dacht er zal sowieso ene sneuvelen in die kar. 

Gelukkig toen ik thuiskwam niets gesneuveld! Dan maar vazen vullen, net genoeg had ik er. In de namiddag maar wat afwas gedaan en wat opgeruimd, want daar hadden we na de trouw helemaal geen zin meer in. 

Tijd om Jaimie te halen, ik besloot te voet te gaan, zodat Jaimie ook wat moe zou zijn en straks goed zou slapen. Natuurlijk was hij niet blij dat er geen fiets of auto was, maar hij wandelde toch goed mee naar huis. 

Sander ging Jace van de crèche ophalen na zijn werk dus daar hoefde ik al niet meer naartoe te gaan. 

Straks kindjes en bed, en dan zijn we ook nog even op ons gemak 🤗

Comments