Bijna Sinterklaas

by

Dag lieve volgers! 

 

Het is al even geleden dat ik een blog schreef, maar hier ben ik dan weer. De voorbije weken waren vooral druk door de kindjes. Ja, ik hoor jullie al denken, hier zijn ze ook druk! Inderdaad de Sint is in het land, en dat voelen we uiteraard. De kinderen zijn meer uitgelaten dan anders want ze kijken ontzettend uit naar Sinterklaas! Jaimie allesinds enorm hier thuis! Jace beseft dit nog niet ten volle, hij begrijpt wel dat er iets is, maar heeft precies nog niet helemaal door wat Sinterklaas betekent. 

De cadeautjes liggen hier opgeborgen in het washok bovenop de wasmachine (die al verhoogd staat) met een deken op. Normaal kunnen de kindjes dit dus niet zien. Nu kwam Jaimie laatst mee in het washok en speurde het washok even af en zei mama daar ligt een doos van Paw Patrol? Ik zei maar vlug, ja dat is zo maar dat is afval, daar ligt het papier en karton die nog buiten moet. Ik geloof dat hij er mee weg was, heeft er daarna niets meer over verteld dus. We zijn wel heel benieuwd naar de reacties van de kindjes. De cadeautjes van oma & opa zijn hier ook , dus ze zullen niet weten waar kijken! Wij kochten het snoepgoed bij PattiserieDC. Laura maakt altijd met de speciale periodes in het jaar zo een sintpakket, of een kerstspecial. Wij bestelden al een paar keer bij haar en nu dus ook weer het sintpakket. Zeker een aanrader mocht je in de toekomst een taart of dergelijke zoeken! 

In de klas bij Jaimie is het ook helemaal thema 'Sint & Piet' en ja het is hier elke dag Sinterklaasliedjes tegenwoordig. Maar we moeten deze week nog even profiteren van het gegeven dat de Sint nog niet is langs geweest. We zeggen hier vaak: 'als je niet flink bent brengt Sinterklaas geen cadeautjes!'. Jaimie nam dit al snel over om tegen zijn broer te gebruiken en zegt dan maar Jace je moet flink zijn, want Sint brengt anders geen cadeautjes voor jou he. Jaimie 'probeert' flink te zijn, wat niet altijd lukt, maar doet zijn best. 

We kregen vrijdag ook het nieuws van de veiligheidsraad dat de winkels vanaf dinsdag weer open mogen met de nodige maatregelen, maar dat kappers en schoonheidszaken gesloten blijven. Ik snap de redenering hierin niet echt maar het is wat het is. Natuurlijk heb ik ook even gevloekt, ik had mijn kappersafspraak ook al eens verzet en nu kan deze weer niet doorgaan. Ook zullen we Kerst en nieuwjaar met ons eigen gezin moeten vieren, dat zal ook de eerste keer zijn. 

Voor de rest ben ik nu de cursus 'cameo basis' aan het schrijven. Het zal vooral een cursus zijn met de tips en tricks voor als je twijfelt om een cameo aan te schaffen of als je net een cameo hebt. Ik verwijs ook naar de sites waar ik mijn materialen haal. Ik heb hier al heel veel reactie op gehad, en de mailtjes heb ik nauwkeurig genoteerd, dus van zodra deze af is ontvangen deze mensen een e-mail. Mocht je dit gemist hebben, laat me gerust iets weten. Er komt ook nog een forum waar er tutorials op zullen komen en waar je alle vragen die je hebt zult kunnen stellen. 

Ik ben ook nog steeds bezig met fotografie. Ik kreeg van de hubby een slee om te gebruiken als prop. Echt wel leuk! Ik heb ze alvast even uitgetest met de kindjes. 

Nu zullen we maar verder aftellen naar de Sint! Maar stiekem kijken we toch allemaal uit naar Kerstmis, want dan mogen we die mega gezellige boom weer in huis hebben. 

Tot de volgende keer 💛

Comments