Coronabezigheden

by

Tijdens corona hadden we andere bezighoudingen. Allée ik dan toch... Ik werd tijdelijk werkloos gezet, Sander kon van thuis uit werken. Dus ik verzon opdrachtjes voor de kindjes om te knutselen of een parcour die ze konden afleggen in huis. Gelukkig was het meestal mooi weer en konden ze buitenspelen met water, wat trouwens altijd een succes is hier. Vooral bij Jace, zet een emmer water en hij kruipt er in. Jaimie is eerst wat afwachtend maar dan gaat hij er toch ook in. 

Zo begon ik in eerste instantie op vraag van mijn mama met het naaien van mondmaskertjes. Ik zette het op social media en direct kreeg ik aanvragen binnen of ik er nog wou maken, ik dacht waarom niet. Dit vond ik wel leuk om te doen, ook de verschillende stoffen die ik mocht kiezen, de levering in tijde van corona was ook niet alles. Ik had iemand die een navy blauwe stof wou, ik denk dat het pakket een maand onderweg is geweest, als het niet langer was. Maar uiteindelijk alle begrip van die persoon. 

Nog wat anders wat ik begon te doen tijdens corona was koken, vooral dan brood, pistolets, taarten, wafels. Ik moet toegeven niet altijd met succes! Zo laat ik donuts over de professionals, hehe. 

Ik bakte bewaarwafels, suikerwafels, donuts, rijsttaart, pistolets, appelcake, stokbrood enzovoorts. 

Ik had soms ook hulp van Jaimie, die wou ook graag helpen, die had een apart kooksetje wat ik had gekocht in de Zeeman, een echte aanrader trouwens! 

Comments