Datenight

by

we hadden na onze trouw besloten om telkens op de twaalfde van de maand, een datenight te houden. Dit leek ons een leuk idee. We zouden afwisselen, de ene maand Sander, de andere maand ik. Ik koos voor een simpel restaurant in Gent. Voor de rest had ik niks gepland. 

Nu onze kat was al bijna 10 dagen vermist, toen ik over de middag plots een miauw hoorde. Ik sprong recht en keek naar het raam en daar zat hij. Helemaal vermagerd en aan het miauwen. Sander besefte het eerst niet dat 'Charlie' terug was. Sander is een poezenmens dus hij was in de wolken als de kat terug was. Sinds hij terug is, is hij heel aanhankelijk en gaat hij niet ver meer. Laten we hopen dat hij er snel weer boven op is. 

We gingen met de auto naar het restaurant en parkeerden hem iets verderop. Met corona is het wel raar om ergens binnen te gaan. Aan tafel mocht het mondmasker af, maar als je naar het wc of van de tafel ging moest deze weer aan. Maar dat is het nieuwe normaal tegenwoordig! 

Als voorgerecht kozen we een gevarieerd apérobordje. Niet alles wat er op lag beviel ons, typisch natuurlijk. Er lagen olijven en maatjes op, maar dat is niet ons ding. Gelukkig was er ook italiaanse ham en salami en mozarella. Als hoofdgerecht koos Sander Scampi in een licht pikant tomatensausje met frietjes en ik een steak champignon met friet. Als dessert namen we chocoladetaart. Het was lekker! 

Het was maar iets klein, maar soms is het leuk om iets klein met twee te doen! 

 

Comments