Een terugblik op 2020 🌟

by

Hallo lieve volgers, 

De helft van de vakantie zit er al weer op. Kerst is voorbij, het nieuwe jaar komt er aan. Alhoewel er Corona was dit jaar, moet ik wel zeggen dat 2020 voorbij gevlogen is! Echt, precies of dat is op 1,2,3 gepasseerd. Ik blik even samen met jullie terug op een paar momenten die mij zijn bijgebleven dit jaar. 

In 2020 hadden we veel topmomenten, toch deed Corona daar soms wat roet in het eten. Zoals iedereen, hebben we er toch het beste van proberen te maken hé. Het moment waar Sander en ik naar uitkeken was ons huwelijk met een dik feest en de huwelijksreis. Ja daar ging de helft niet van door, maar toch hebben we heel hard genoten van de dag, en achteraf gezien waren we wel blij dat het geen rush was die dag. We deden een kleine receptie thuis, want ja de feestzalen moesten sluiten en je mocht maar met 10 personen meer afspreken.. We hopen dan natuurlijk wel een groot feest te geven in 2021 natuurlijk. Als we nu kijken naar de nieuwe datum, zijn we nog steeds niet zeker dat dit zal doorgaan, maar we hopen op het beste hé. Waar we dan wel enorm van baalden was dat de huwelijksreis niet kon doorgaan. Zal ook nog niet voor meteen zijn met Corona. 

Wat ook nieuw was voor mij in 2020, was mijn nieuwe job. Ik startte op school bij Jaimie, ik had wat gezonde stress voor de eerste dag, maar dat leek helemaal niet nodig. De collega's zijn allemaal superlief en gaven advies en tips waar nodig. Jaimie die maakt nog steeds mooi het onderscheid tussen school en thuis. Thuis is het 'mama' en op school toch vaak 'juf Shana'.  

Wat voor Sander dan weer totaal anders was en nog altijd is, is dat hij van thuis werkt. En dat sociale contact moet missen. Maar dit zal voor veel mensen zo zijn momenteel. Laten we hopen dat daar snel verandering in komt. 

Jace werd in 2020 ook al twee jaar, die babyfase is dus helemaal voorbij. Hij is plots snel groot geworden. Momenteel gaat zijn vocabulaire ook heel snel vooruit, daar schrikken we soms echt van. Hij kan ook al veel duidelijk maken en zegt mooi 'ja' en 'nee' op iets als we iets vragen. 

Jaimie wordt over drie weken dan alweer vier jaar, en is echt een koppige kleuter soms. 

We hebben sinds dit jaar ook Loekie geadopteerd, en dat is een groot succes voor de kindjes. Het is en blijft een groot konijn. Vandaag kwam hij even binnen, en dat vonden ze heel fascinerend. 

Waar we naar uitkijken in 2021: 

  • een groot en tof huwelijksfeest,
  • Jace die naar school gaat ,
  • dat de kappers weer opengaan (!!),
  • en dat we terug kunnen afspreken. 

Ik heb momenteel een ander meettoestel voor mijn suiker ook, het lijkt soms of ik met mijn gsm telkens mijn arm aan het aaien ben, maar dat is het dus niet. Mijn insulinepomp heb ik nog steeds niet, maar de metingen vind ik zo wel fijner, ik hoef niet meer constant in mijn vingers te prikken. 

En voor Kerst kreeg ik een nieuwe camera!! Ja, ik ben dan natuurlijk ook volop aan het experimenteren! 

Wie trouwens nog een cadeautje zoekt in de toekomst, kijk eens bij Sun natural care. Wij kochten een pakketje met bruisbal, scrubvisjes en haarshampoo! Ruikt echt superlekker! EN Evelyne maakt alles zelf mét veel liefde off course.  De bruisbal en de scrubvisjes zijn al getest. De shampoo moet ik nog eens proberen, maar daar heb ik alle vertrouwen in! De bruisbal bruist mooi in het bad en ruikt lekker, je huid is ook zacht na het bad! De scrubvisjes ruiken lekker en na het scrubben heb je precies een laagje op je huid, ideaal! 

 

Dan rest mij natuurlijk nog jullie prettige feestdagen te wensen en dat 2021 beter wordt dan 2020 ❤️

Comments