Een week vol activiteiten!

by

Hallo lieve volgers, 

De eerste week van de vakantie is voorbij gevlogen, hopelijk bij jullie ook. Wij deden heel wat leuks deze week. De kinderen waren druk, maar met wat knutselen en activiteiten kalmeerden ze wel wat. 

Onze eerste activiteit was zandkoekjes bakken, vooral Jaimie vond dit tof. Jace vond het begin wel leuk, maar zijn aandacht was snel weg. Het opeten was voor Jace dan weer amusant. We kochten ook leuke vormpjes bij Flingo, dit kan je ook gebruiken als boterhamuitsteekvormen. Dit vinden kinderen zeker heel plezant en het fleurt hun brooddoos wat op. 

Zandkoekjes bakken
Zandkoekjes bakken

 

We gingen deze week een dagje naar school want ik had nog wat taken die moesten gedaan worden. Jaimie en Jace gingen mee. Jaimie deed een rondleiding op school voor zijn broertje, legde alle speelhoekjes van de klas uit. Ze speelden wat buiten op de speelplaats en speelden wat in de klas. Jace was eigenlijk best braaf vergeleken met thuis soms. 

Jace vond school nu wel leuk, hopelijk ook als hij met school moet starten. Jaimie tekende een kerstboom, en die was écht wel goed gelukt! Hij was er ook enorm trots op. 

We knutselden ook met verf. Ik maakte met de Cameo een tekening en plakte deze op een plaat en liet ze deze helemaal vol verven. Achteraf haalde ik de sticker eraf en werd het een leuk knutselwerkje. Je kan dit ook perfect doen door papier plakband te gebruiken en kris-kras te doen. 

We maakten ook al onze kerstfoto, deze hou ik nog even voor mezelf. Er kwamen wel wat andere leuke foto's uit. 

We maakten ook nog speculooskoekjes, dit is wel veel kneedwerk en best wel een vuil werkje. 

We deden ook nog wat knutselactiviteiten, pakketjes die we op hema kochten. Best leuke pakketjes, die niet veel geld kosten. We gingen ook eens wandelen, maar dit was van korte duur. Jace had helemaal geen zin, en ging om de meter gaan zitten. Jaimie vond dit dan wel weer jammer, want hij wandelt graag. 

 

We maakten ook een toverstaf, Jaimie wou een toverstafje die glinsterde. Hier heb je helemaal niet veel voor nodig en deze dingen heb je meestal allemaal wel thuis liggen. Een tak, verf, wol en glinsters. En HOCUS POCUS PATS je hebt toverstafjes!

 

Simsalabim 🎩

Tot volgende week! 

 

 

 

Comments