Eerste keer waxen..

by

Mijn afspraak deze middag om te waxen was voor mijn benen en mijn wenkbrauwen. Ik moet zeggen ik was er toch niet helemaal gerust in! Iedereen die ik hoorde: 'dat kan pijn doen!'. De filmpjes die je hierover ziet zijn niet geruststellend, maar ja ik ging toch met een gerust gemoed naar daar. Ik had er wel vertrouwen in dat die mensen weten wat ze doen. 

Wat ik makkelijk vond, was dat je je afspraak online kon maken, want ik ben zo niet voor het bellen. Ik had ook meteen betaald, dan hoefde ik daar al niet meer voor te kijken. Ik had gekozen voor de behandelingen waxen van wenkbrauwen en waxen van boven én onderbenen. Totaalplaatje kostte me iets van 40 euro. Valt goed mee denk ik. 

Ik kwam toe bij het schoonheidsinstituut, een vriendelijke dame opende voor mij de deur en verwelkomde me. Ze legde me meteen ook uit dat ze met drie werkten, drie ruimtes en hoe ze te werk gingen. 

En dan mocht ik mijn broek uit doen en mij op de tafel plaatsen. Ze begon met mijn wenkbrouwen, ik moet zeggen ik heb er bijna niets van gevoeld! Ze werken met suikerwax en dat voelt eigenlijk wel aangenaam aan bij het verwijderen. Het voordeel van de suikerwax is dat de haartjes niet afkraken zoals bij de stripwax bvb. Mijn wenkbrauwen zijn gewaxt maar zien er nog steeds heel natuurlijk uit, gelukkig! 

Bij het bekijken van mijn benen, vond ze dat het waxen van mijn bovenbenen niet nodig was, het waren kleine donshaartjes en die waren blond, en eigenlijk stoorden ze me ook totaal niet. Ze deed dus enkel mijn onderbenen en dat voelde ik op sommige plekken even, maar ook niet om te zeggen overdreven, dus ideaal. De filmpjes en de commentaren die ik hoorde, waren dus helemaal niet correct! 

Bij het afsluiten, gaf ze me nog online tegoed om bij een volgende afspraak te gebruiken. We waren nog wat aan het kletsen en het ging plots over het waxen van mannen, ik dacht ah Sander zijn wenkbrauwen kunnen ook wel eens een waxbuurt gebruiken, dus heb ik meteen een afspraak vastgelegd voor donderdag. Ik gaf Sander zijn gegevens door, waardoor hij ook een mail ontving. 

Ik kwam thuis, en ik zag de blik al  dat hij de mail gelezen had. Wat hebt gij nu gedaan, haha. Uiteindelijk ging hij wel akkoord, dus gaat hij donderdag ook zijn wenkbrauwen gaan waxen, ik ben alvast benieuwd naar het resultaat! 

Ben je van Melle of ben je in de buurt ga dan zeker eens langs bij Schoonheidsinstituut Sisi

Comments