Goodbye January, hello February

by

Dag lieve volgers, 

Het is al even geleden dat ik een blogje maakte. Maar hier ben ik dan weer. We vierden het nieuwe jaar in coronastijl, want veel verder zitten we niet op dat vlak. Corona is nog steeds van de partij, en daar zijn we nog lang niet van af volgens mij. We zijn wel begonnen met vaccineren, maar tegen dat iedereen van de bevolking gevaccineerd zal zijn, zijn we de zomer al voorbij... 

Op 18 januari werd Jaimie vier jaar! Echt vier jaar al! Wat gaat dat snel, en de evolutie dat je hem ziet maken, ongelofelijk. Vorig jaar startte Jaimie met school in September, wetende dat hij nog geen zinnen kon maken, amper kon spreken.. En hoor hem nu bezig, die zwijgt geen minuut meer. Jaimie danst en zingt ook super graag! Jaimie verjaarde op een maandag, dus besloten we een feestje te vieren in het weekend voor zijn verjaardag. Hij kreeg een kasteel en een piratenboot van playmobil. Blij kindje, dat kan je je wel voorstellen. Maandag was het dan feest in de klas, en wat heeft hij daar van genoten! De foto's en de filmpjes die we te zien kregen van de juf, waren leuk om te zien. Hij trakteerde met cakejes in thema ridder. Hij vertrok 's morgens al verkleed als ridder naar school. 

Waar we ook bij stilstonden in januari was dat ons trouwfeest hoogstwaarschijnlijk ook niet voor juni zal zijn. Dit is dus al eens uitgesteld, want wij trouwden op 12 juni vorig jaar. Maar we moeten ons er wel bij neerleggen. 

Jace zijn potjestraining moesten we even 'on hold' zetten want meneer is een weekje ziek geweest met zware diarree. Maar sinds vorige week wil hij zijn pamper niet meer en doet hij die zelf uit.. We zien wel wat dat teweeg brengt, hopelijk dat hij zindelijk is tegen dat school start. 

Want dat is iets waar we naar uitkijken, Jace start op 22 februari met school, dan mag hij nog tot het einde van het schooljaar bij zijn broer in de klas! Jaimie is alvast enthousiast dat Jace mee mag. 

 

Liefs 

 

Shana 

Comments