Hello oktober! 🍂

by

Hello lieverds, 

Hier ben ik met een nieuwe blog! Oktober is van start gegaan, met het daarbij horende weer. Regen vind ik echt niet plezant! Koud mag het gerust zijn van mij, maar die regen mag achterwege blijven. 

Maar eerst en vooral wil ik de mensen die een mailtje sturen om een fotosessie vast te leggen bedanken! En ook voor de toffe reacties op mijn reeds gemaakte foto's! Dit is echt super plezant dat jullie ook zo enthousiast zijn! Dat geeft mij ook vooral nieuwe moed om hier verder in te experimenteren. 

Dit weekend zijn we verder aan het verbouwen geweest. We zijn bezig met de gyproc-platen te plamuren, mannekes wil ik na deze toch even geen nieuwe gyprocplaten meer zien. Maar het goede nieuws, we kunnen bijna schilderen, hoera! We hopen toch eind deze maand in onze kamer terug te kunnen, zodat we niet meer in de living hoeven te slapen. Ik ben eigenlijk zelf echt benieuwd naar het eindresultaat. Ik deel jullie zeker het eindresultaat mee! Ik heb foto's van voor de werken, dus dan zouden we goed het resultaat moeten zien. 

Verder gingen we naar de ouders van Sander, dit was toch al even geleden, van Jace zijn verjaardagfeestje geweest. Jaimie en Jace waren wel blij om oma en opa terug te zien. Daarna gingen we na de oma van Sander, dat was toch al geleden van vlak voor de grote vakantie als ik me goed herinner. 

Daarna gingen we nog wandelen aan het strand van Oostende. Daar nam ik nog wat foto's om wat nieuwe instellingen van de camera te testen. Ik vond ze wel geslaagd. 

Morgen is er een facultatieve vrije dag op school, dan ga ik eens samen met Jaimie naar Gent. Jace gaat naar de opvang. Jaimie is alvast enthousiast! 

Wie graag nog interesse heeft om foto's te laten nemen, mag gerust een mailtje sturen naar fotografieshana@outlook.com. Dit vooral om mijn portfolio aan foto's aan te vullen. Je krijgt daarna uiteraard de foto's in goede kwaliteit toegestuurd. 

Tot later?  

Comments