Herfstvakantie

by

Hallo, 

Hier ben ik met een nieuwe blog! 😀 Ik kreeg al enkele malen de vraag, wanneer komt er een nieuwe blog. Hier is ie dan! De hefstvakantie telt normaal gezien een weekje. Dat werd door corona eerst al verlengd tot een weekje en een half. De vakantie moest beginnen, en men besloot om er twee weken van te maken. In België is het blijkbaar moeilijk om van de eerste keer een beslissing te nemen, ze moeten dat telkens in twee stappen doen. 

Dus voor de vakantie ging ik al opzoek naar activiteiten voor twee weken! Ik wou nog wat knutselmateriaal, maar zag het niet zitten om in een lange wachtrij bij de Action aan te schuiven, een webshop zou hier toch echt wel een must moeten zijn! Maar op hema en K-deetje vond ik ook hele leuke knutselpakketten en knutselmateriaal. 

 Bij hema is de doos ook wel leuk, want dat is ook een knutselprojectje! 

Wat ik deze vakantie ook wou doen, was de bureau opruimen, deze stond nog vol met  spullen van de webshop die ik had en ook vol rommel en oude meubels. Je kon de muur niet zien, of de tafel van de bureau niet door de rommel. Maar dit is al gefixt! Nu kan je terug de bureau in zonder ergens over te struikelen.  En kan ik terug aan mijn cameo werken zonder die te verplaatsen. De mand met 'rommel' onder mijn bureau is gewoon mijn box met stoffen om te naaien, die kan ik niet beter opbergen. Nu heb ik ook de ruimte om mijn doek voor foto's te nemen te plaatsen. 

We maakten al zandkoekjes, vooral Jaimie, Jace had het geduld er niet voor. 

We schilderden ook al een egel en een muisje. Jaimie is grote fan van egels, sinds ze er in de klas over bezig waren. In de Hema kochten we ook een nieuw setje kleertjes voor de pop. Ze vonden dit alvast heel plezant. Omdat ze beiden heel braaf waren zowel op school als in de crèche kregen ze ook een poppenhuis cadeau om mee te spelen in de vakantie. Ze zijn alvast grote fan hiervan! 

We hebben nog heel wat leuke activiteiten op de planning staan voor de vakantie. Benieuwd wat we nog allemaal gaan doen? Kijk dan af en toe even op de blog! 

Tot  later! 

 

 

 

 

Comments