Huwelijksaanzoek

by

De vraag waar elk meisje wel naar uitkijkt, wanneer je vriend je ten huwelijk vraagt. Ik kreeg mijn huwelijksaanzoek eigenlijk totaal onverwacht, ik had echt geen idee dat hij het ging vragen. Wij hadden het er wel al eens over gehad, maar de vraag werd altijd wel wat weggewimpeld door de hoge kostprijs en zo. Dus ik wou er ook niet naar pushen. 

Wij waren op reis in het zuiden van Frankrijk in Homps. Wij gingen elke avond wandelen als de kindjes sliepen met onze hond, Odie. Normaal gezien wandel ik altijd met Odie, maar Sander wou persé met hem wandelen, ik zocht er ook niet verder achter. Achteraf gezien wou hij met Odie wandelen omdat hij het ringdoosje in die broekzak stopte en ik zo niet aan die kant wandelde. 

We gingen altijd bij het meer in de buurt wandelen, dat was niet zo ver en echt heel mooi! Lac de Jouarres voor de geïnteresseerden onder jullie. Op een gegeven moment zei hij 'tis eigenlijk wel ne schonen zonsondergang hé, gaan we ne foto nemen?'. Oké, ik stond klaar om een foto te nemen, hij bond Odie vast en zette de camera klaar. Kzeg tegen Sander, allée dat duurt wel lang hé. Zegt hij ik kom eraan! Gaat die voor me staan en haalt hij een doosje uit zijn broekzak, ik zei wat doede gij nu?! En ja toen kwam de vraag dus he. Ik moet eerlijk toegeven, ik zei niet meteen ja, ik gaf die een mep en zei toen ja! Gewoon omdat ik eerst niet wist hoe ik moest reageren, haha. Nu ja, beiden natuurlijk wel superblij, ik zag ook een opluchting op Sander zijn gezicht, want ik vermoed dat hij toch wat zenuwen had gehad. 

And so the adventure begins.. 

Comments