Last minute uitstapje 

by

We wouden graag nog eens er tussen uit deze zomer. Onze huwelijksreis van juni was in het water gevallen en verplaatst naar na de zomer, waar we ook nog niet zeker zijn of deze kan doorgaan door corona. We wouden gewoon een weekendje weg, dus we begonnen te scrollen. We wouden iets wat de kindjes ook leuk zouden vinden, dus we kwamen uiteindelijk uit bij de Beekse Bergen. Voor Jaimie zijn leeftijd ideaal, voor Jace wat minder maar we gingen het er op wagen. Het is ook niet zo ver rijden dus dit leek ons ideaal! 

Vrijdag gingen we de kindjes vroeger ophalen in de chrèche zodat we niet in de spits stonden in Antwerpen. Auto zat vol ookal gingen we maar voor twee dagen, maar dat is normaal zeker met kindjes haha. Onderweg hadden we toch kleine aanschuivingen, maar niet echt fille. Wanneer we aankwamen, mochten we meteen door naar onze accomodatie. We hadden voor een tent gekozen dus we dienden ook niet langs de receptie te passeren omdat we geen sleutel nodig hadden. 

Wij hadden een weide genaamd Antilope, die we eerst niet goed vonden. Toen we deze gevonden hadden, haalden we eerst de kindjes uit de auto zodat ze ook even hun benen al konden strekken. We gingen binnen in onze tent en hadden een onaangename verassing namelijk een wespennest. Ik ben allergisch dus ik ging al zeker niet binnen. We spraken iemand aan die daar juist liep van het park, maar de reactie was: 'ja ga je toch even langs de receptie hiervoor.' Zo gezegd zo gedaan, aan de receptie waren ze niet bepaald vriendelijk. De tent was gecontroleerd die ochtend volgens hen en er was niets te zien zeiden ze. Ik toonde een foto van het wespennest, daarna kwamen verontschuldigingen, ze gingen iemand sturen om te kijken, maar wisten niet hoelang dit ging duren. Ik heb mij toen kwaad zitten maken want het kon ook nog zes uur duren moest er een imker moeten komen. Ik vroeg een andere accommodatie of een oplossing. Voor zo een groot park te zijn, moeten ze toch rekening houden dat deze dingen konden voorkomen... Maar volgens hen was alles volzet, waar ik al niet te veel van geloofde. Nu uiteindelijke hebben ze het snel opgelost en konden we toch de tent in. Maar een goede eerste indruk hadden we zeker niet! 

Daarna laadden we onze spullen uit, we kwamen ook tot de conclusie dat er geen vorken aanwezig waren enkel lepel en mes. De dag nadien reden we eerst naar de Action om dit te halen.  

We besloten de zaterdag de Safari met de wagen te doen, het regende wat en zo kon het geen kwaad. Jace keek gewoon naar buiten langs het raam, Jaimie kwam voorin op mijn schoot zitten om het nog beter te zien. Jaimie vond het heel leuk, maar werd het tegen het einde toch beu. Toen we de safaritoer deden liep er een struisvogel echt naast onze auto en kwam op het raam pikken. Daar schrokken Sander en Jaimie wat, Jace zat achterin te lachen. In de namiddag wouden we gaan zwemmen maar het zwembad was volgeboekt dus gingen we naar 'Speelland'. Daar gingen de kindjes op de schommel, enkele attracties en wat spelen op het strand. Dit vonden ze beiden leuk. 

Het nadeel van een tent is dat je de kindjes niet echt afgesloten kunt leggen en dat het niet volledig donker is, wat er voor zorgde dat Jaimie laat nog wakker was. 

De zondag besloten we 's morgens om minigolf te doen en een familiefiets te huren. Natuurlijk mini golf met Jaimie vormt een uitdaging. De familiefiets was hard steken en het stuur zat veel te laag. Maar Jaimie en Jace vonden het wel plezant om voorin te zitten. Daarna aten we wat en besloten we om toch na de middag al naar huis te vertrekken zodat we wat meer op ons gemak waren. 

Het was plezant maar onze volgende vakantie zal toch niet in een tent zijn!

 

Comments