Maandag 8 juni

by

Vandaag is Jaimie terug naar school en Jace naar de crèche. Wat rust in huis, in corona-tijd was dat wat anders, moest je beide kinderen bezighouden. Had je ook niet veel tijd voor het huishouden, maar hey eindeloos respect voor die leerkrachten en kinderbegeleiders hoor. 

Vandaag dus eindelijk wat tijd om dingen te doen zonder de kindjes. Sinds vandaag heb je ook weer een heel deel van de maatregelen die wegvallen, alléé ja, niet dat je er veel van merkt, want in principe de belangrijkste is dat je bubbel is uitgebreid tot 10 man. Voor de huwelijken was de versoepeling wat deprimerend.... Je mag 30 man uitnodigen bij de wettelijke trouw MAAR geen receptie, de logica hier rond snapt niemand, toch?! Wil dat zeggen dat je mensen uitnodigt en dat je ze direct daarna weer moet wegsturen, belachelijk vind ik het. Voor de feesten idem, je mag 50 mensen uitnodigen, maar moet tafels maken van 10 én je mag niet van je eigen tafel of er mag geen dansfeest zijn. Dat noem ik geen feest. We hebben dan ook maar ons feest uit te stellen tot 4 juni 2021. Aan de ene kant ben ik wel opgelucht want een feest op deze manier hadden we totaal niet leuk gevonden. 

Vandaag dus een opdracht afgewerkt voor iemand die mij had gevraagd T-shirts te maken. Ik heb denk nu bijna een jaar of twee de Cameo, die is duur in aankoop, maar ik heb hem echt al vaak gebruikt! En keileuk als je kindjes hebt ook, kan je veel mee maken. Ik mocht twee volwassenshirts maken, één kindershirt en een drinkbeker. Het leuke is dat ik altijd wel mijn eigen inzeg kan doen hierin. Nuja, als ze een lijntekening doorsturen, kan je er niet veel mee doen behalve wat randanimatie verplaatsen ofzo tot het mooi uitkomt. Hieronder zie je het resultaat. 

Ik maak ook shirts waarvan de tekeningen gekleurd zijn, of stickers. Ik probeer vanalles, kan ik mijn creatief ei ook in kwijt 😌 

Deze namiddag ga ik dan ook nog even mijn benen waxen voor de trouw, ik zie er altijd van die horrorfilmpjes van, ik zal er maar van uit gaan dat dit zo niet verloopt. Het is mijn eerste keer dat ik dit ga doen, maar dit zal wel goed komen, hoop ik. 

Sander haalt de kindjes op want ik zal nog niet thuis zijn, maak je een afspraak, maar is dat juist het uur dat je de kindjes moet halen. Sander maakt er geen probleem van hoor, dat niet. Maar ik vind het wel leuk om de kindjes op te halen. Maar Jaimie zal me wel grondig briefen wat hij op school deed, tenminste als hij zin heeft..

Comments