Nieuw huisdier 🐇

by

Wij zijn echt wel dierenliefhebbers, Odie was ons allereerste huisdier. Eigenlijk ons eerste baby'tje.

Sander heeft een ex collega die een Vlaamse Reus heeft. Die collega wou die wegdoen omdat de kindjes geen aandacht hadden voor het beestje. Wij wouden dit konijn graag adopteren. Dit ging eigenlijk vrij snel, Sander wou dus snel nog een konijnenren maken zodat het beestje niet los in de tuin zat, want wij wonen dicht bij een drukke baan. De donderdagavond na zijn werk begon hij nog het hok in elkaar te timmeren, we zijn die avond ook tot 23 uur nog bezig geweest, ook om dit hout nog te schilderen zodat het tegen de regen kon. Tegen het einde van het schilderen, zagen we niet goed meer of we alles wel geschilderd hadden of niet. 

Gelukkig dat we de donderdag nog hadden geschilderd, want vrijdag was het gaan regenen. Vrijdagmiddag gingen we uit eten met een collega van Sander zijn werk. Daarna ging ik nog een stukje wandelen met de vriendin van die collega. Ik had een kleedje aangetrokken, en had natuurlijk geen jas mee.. Toen ik naar huis keerde was het eerst lichtjes aan het regenen, maar na 10 min was het echt gaan water gieten. Ik kwam thuis, net nadat Sander met de wagen was thuisgekomen van het konijn te gaan halen. Ik was helemaal doorweekt. Natuurlijk 5 min later was het regenen al gestopt.. 

 

Het konijn heet 'Loeki' al wil Jaimie die naam niet zeggen tegen het konijn en is het gewoon 'konijn' volgens hem. Jaimie vindt het konijn wel leuk, net als Jace. Het konijn huppelt ook vrolijk rond in zijn ren en is grote fan van onze kat. Van zodra het konijn onze kat ziet, komt ze ook tevoorschijn. 

Sander wil juist nog een nieuw hokje bouwen om er in te zetten zodat het konijn zich wat beter kan beschermen tegen de regen. Momenteel gebruiken we ons oude kippenhok hiervoor, maar die is toch aan vervanging toe. 

 

 

Comments