Onze slaapkamer is af! 😀 

by

Hallo

Het is even geleden dat ik een nieuwe blog schreef, er is dan ook het één en het ander gebeurd ondertussen. Ik heb een weekje in het ziekenhuis gelegen. Nee, niet omwille van corona, dit door een buikgriep en mijn suiker. Ik moest even op intensieve zorgen verblijven. Toen ik van intensieve zorgen af mocht, waren er geen kamers vrij op endocrinologie, de afdeling waar ik naartoe moest, waardoor ik tot grote ergernis nog op intensieve zorgen moest blijven. Alhoewel ik anders altijd tevreden was bij het UZ Gent, was ik dit deze keer zeker niet. Een infuus die niet goed gestoken werd, de trage opstart van de behandeling. Bij de coronatest (die was trouwens negatief) had men de verkeerde naam ingegeven waardoor dit ook nog eens vertraging opliep. Maar goed, ik kwam goed en wel thuis, zonder een insulinepomp maar met gewone injectiespuiten. Hier was ik niet tevreden over, ik moet nu terug een aantal keren op controle gaan tegen dat een aanvraag voor een nieuwe pomp in orde is. Terwijl het eigenlijk hun fout is, dat ik met een oude pomp zat, want die wouden ze vorige keer niet vervangen want "er waren geen pompen aanwezig". Het is dus weer wat aanpassen, want ik moet nu terug vier maal op een dag een insuline-injectie geven plus mijn suikergehalte schommelt enorm veel meer dan met de insulinepomp! 

De snotneuzen staan zijn ook weer in het land, Jace heeft er al terug eentje. Jace is erg gevoelig voor verkoudheden, en heeft deze dan ook altijd als eerste. Sander heeft die ondertussen al overgenomen. Jace heeft de laatste weken echt ook vooruitgang gemaakt. Hij doet echt wat je vraagt en maakt zijn woorden grotendeels goed. Wat wel opvalt is dat hij enorm opkijkt naar z'n broertje. Broer profiteert daar natuurlijk wel van want dan is het: 'Broer, jij moet dat doen'. Jace weet natuurlijk van niet beter en luistert naar grote broer. Maar Jace kan echt een 'stout' kindje zijn ook. Alhoewel je er niet lang boos op kan blijven, omdat hij uiterst schattig is, maar hij kan echt enorm stout zijn. Brillen afpakken, dingen weggooien, duwen, trekken,... Zal hopelijk maar een fase zijn. 

Onze kamer is af sinds vandaag! Nog een paar kleine details, maar dat volgt wel. We zijn enorm blij dat we weer boven slapen en niet meer in de living. En dat Sander even niet meer hoeft te verbouwen. Ja alles hebben we zelf gedaan, want die vraag kreeg ik al enkele keer op instagram. We hebben van niemand hulp gehad, Sander heeft dit alleen gedaan, met wat hulp van mij (en wat hij moest doen). Dus supertrots op hem, want het resultaat mag er zeker zijn! 

Jaimie is zaterdag ook gestart met zwemles, voor de eerste les kwamen we al wat laat aan, want ik wist niet exact waar we moesten binnengaan. Jaimie was alvast héél enthousiast, want zijn turnleerkracht geeft ook de zwemles. Jaimie had hem goed geamuseerd tijdens de zwemles. Ze moesten op een grote mat op het water lopen en dan het water inspringen, zelf uit het water klimmen vanuit het diepe water (wat Jaimie zonder probleem kon!), eendjes uit het water vissen en ze op de mat bij de leerkracht zetten en de bumba stopdans. 

Vanmorgen ging ik met de kindjes naar het bos, en vanmiddag maakten we pannenkoeken!

Tot volgende week ❤️

 

Comments