Proefsessie haar & make-up 

by

Dag lieve mensen, 

vandaag is het eindelijk zover, de proef voor mijn haar en make-up voor onze trouw stond op het programma. Beste wel benieuwd hoe dit ging verlopen, want daar had ik geen flauw idee van (de meeste trouwen ook maar 1 maal hé).

Omwille van het coronavirus werd deze afspraak verzet, gelukkig was Lauren hier heel georganiseerd in en plande ze een nieuwe afspraak in van zodra dit kon. 

Van zodra ik binnenkwam voelde ik me al welkom. Het mondmasker is nog steeds wat wennen, maar het stoort me niet meer. Lauren verwelkomde me hartelijk en nam me mee naar de make-up studio waar de magie moest gebeuren. 

We hadden enkel maar contact gehad via mail en éénmalig telefonisch, dus we kenden elkaar niet. Ik dacht dat het heel onwennig ging verlopen, maar in tegendeel. Lauren nam dit heel goed aan, startte een gesprek en zo leerden we elkaar wat kennen. Zo wist ze ook wat meer over mij, wat natuurlijk nodig is die branche. 

Op voorhand had ik een moodbord moeten voorbereiden zodat Lauren een idee had hoe ik mijn make-up en haar wou. Zo kon ze zich wat baseren om het aan te pakken. Ik koos voor een natuurlijke look en een opgestoken haarstijl met wat losse lokken. Ze deed dit allemaal in overleg met mij. Ze legde dit ook heel goed uit wat ze ging doen, wat ze gebruikte. Gaf tips voor de huid. Ik heb bvb heel droge lippen, en ze gaf als tip honing met suiker te mengen en te scrubben op je lippen. Dit is echt een hele goede tip, alle droge velletjes van mijn lippen waren verdwenen! 

Natuurlijk zoals jullie wel kunnen denken, de laatste weken acne en een joekel op mijn neus. Ik had echt schrik dat deze niet weggewerkt kon worden, haha. Zoals je op de foto's kunt zien echt wel een joekel! Maar het resultaat erna was echt super! Niet meer te zien en de make-up heel natuurlijk gehouden en niet overdreven!

Na de make-up werd mijn haar onder handen genomen. Er werden krullen in mijn haar gelegd, wat ik op zich al mooi vond. Moest het zo gelaten worden, ik had er geen probleem van gemaakt, haha. Daarna werd mijn haar netjes opgestoken en afgewerkt met een speld. 

Sander kwam mij achteraf terug ophalen, dus haar en make-up zag hij uiteraard al. De rest laat ik hem nog wat in de waan tot volgende week. Hij was verrast en vond het mooi, top dus! Volgende week vrijdag dan het totaalplaatje, ik ben alvast benieuwd.. Ik hoop jullie ook! 

Hebben jullie iemand nodig voor haar en make-up of om nagels te doen, dan kunnen jullie eens kijken bij Lauren. Een aanrader!

www.laurenbracke.be of op haar instagram

 

Comments