September zit er al weer op! 

by

Dag lieve lezers

September is voorbijgevlogen! De laatste week van september gaat in! Jammer genoeg is het mooie weer ook gedaan. De laatste zonnestralen zagen we begin deze week, daarna sloeg het helemaal om.. Regen, wind... 

We zijn nog steeds bezig aan de slaapkamer, al zijn we niet zo heel veel opgeschoten deze week. Sander is bezig met het kader aan de muur voor de laatste gyprocplaten, zodat we dan zeker kunnen schilderen. Eens het schilderen af is, zal het wel wat sneller gaan, hopen we. 

We zijn ook gestart met potjestraining bij Jace. Het gaat helemaal nog niet goed, hehe. Hij plast nog voortdurend op de grond of in z'n broek. We hebben het gevoel dat hij het gewoon nog niet snapt wat hij moet doen met het potje. Als we hem er op zetten dan is het ook een groot drama voor meneer. Hij heeft al een paar keer geplast op het potje en éénmaal kaka, maar dat is het ook. We zullen nog wat geduld moeten uitoefenen vrees ik. Maar dat zal wel goed komen, denk ik. Bij Jaimie waren we ook wat later gestart, maar nu gingen ze starten in de crèche met een deel kindjes en Jace zat daarbij. Die zullen ook niet boffen dat het nog niet zo vlot verloopt. Maar ieder kind zijn eigen tempo hé. 

Verder ben ik ook nog steeds bezig met de fotografiecursus. De cursus heb ik zo goed als afgerond, nu ben ik bezig met het bewerken van foto's! Ik krijg hier trouwens heel wat positieve reacties op, dank jullie wel! Het is allemaal nog wat zoeken en vooral wat testen, maar het lukt me aardig. Mochten jullie interesse hebben om foto's te laten nemen, mag je gerust contact opnemen op fotografieshana@outlook.com, ik zoek nog wat proefpersonen! Op instagram kan je nu ook mijn profiel volgen om mijn shots al te zien. Mijn profiel op instagram is: Fotografieshana_melle. Ik vind dit ook ontzettend leuk om te doen, de creativiteit,... Het decor voor de kerstsetting is onderweg, dus daar zijn we nu op aan het wachten. 

We kregen deze week ook het bericht van Tui dat onze huwelijkreis werd geannuleerd. Was natuurlijk wel te verwachten, maar toch niet leuk natuurlijk. Nu wachten we af op onze tegoedbon. We konden nogmaals verplaatsen, maar dit hadden al eens gedaan. En de regeltjes die er aan verbonden zijn, bah.. 

De cijfers van corona stijgen nu terug, en de regering maakt een omgekeerde beweging, alles versoepelt, dat snappen wij hier thuis toch niet goed. Ze gaan er van uit dat iedereen zijn gezond verstand zal gebruiken zeker? 

Hopelijk is die corona snel wat minder! 

Tot de volgende ❤️

 

Comments