Uitje Ieper

by

Het is een tijdje geleden dat ik een blog postte. De kinderopvang is in verlof en dan is het in huis een heel stuk drukker. 

Wij gingen vorige week voor de eerste keer sinds we kindjes hebben een paar dagen weg zonder kindjes. Niet zo ver, maar dat doet er niet toe. We gingen naar Ieper, we boekten daar een vakantiewoning. De kindjes gingen naar mijn mama. Jaimie was al de ganse week héél enthousiast dat hij naar oma en opa mocht. Er stond een zwembad bij oma en opa wat ideaal was met dit weer. Ze hadden drie dagen in het water gespeeld. 

Nadat we de kindjes afgezet hadden, vertrokken we  richting Ieper, de verwachtingen waren niet heel hoog. Sander had met school altijd uitstappen richting Ieper zei hij en dat vond hij niet zo heel tof. We konden pas vanaf vier uur in onze vakantiewoning dus besloten we Bellewaerde te doen die dag. Het was al lang geleden dat we nog een pretpark hadden gedaan. Een pretpark met een mondmasker het is een wat anders, het is soms vervelend en vooral als het warm is. Wat vooral opviel is hoeveel mensen hun mondmasker echt verkeerd aandoen! Mensen, een mondmasker hoort dus ook voor je neus hé ;-). We hoefden nergens heel lang aan te schuiven, misschien maximum een halfuur, wat heel erg goed meevalt. 

Daarna vertrokken we richting de vakantiewoning namelijk Vakantiewoning ontspan. Een klein gezellige rijwoning waar de eigenaars iets heel knap mee hebben gedaan! In de woning had je een mooie woonkamer met volledig uitgeruste keuken, op het eerste verdiep had je een grote slaapkamer, een washok en een klein knus terras. Wanneer je nog een verdiep hoger ging kwam je terecht in de badkamer met inloopdouche én bubbelbad! Daarnaast had je ook nog een sauna. Wil je een uitstapje in Ieper doen, kijk dan zeker even bij hen, echt een aanrader! 

We gingen ook nog wandelen in Ieper, het is er toch een mooie en propere stad. We gingen even winkelen want ik had mijn haarborstel vergeten. We kochten een klein cadeautje voor de kindjes. Vrijdag was het weer tijd om naar huis te gaan, en die drie dagen gingen veel te snel voorbij! We hebben ons zeker niet verveeld. We gingen bootje varen en wouden  nog wat wandelen maar het was veel te warm, we gingen dan maar naar de kindjes en sprongen daar ook in het zwembad om af te koelen! 

Comments