Vadertjesdag 2020

by

Vandaag vadertjesdag. Ken je het dilemma, je wilt nog een cadeautje kopen van de kindjes voor je partner, maar wat moet je geven. Alle geluk zijn de kindjes heel creatief in school en de crèche en is het andere cadeautje bijkomend. 

Op instagram volg ik Laura, Laura is een meisje waarmee ik verpleegkunde studeerde op school. Laura liep een blessure op aan de schouder en begon te bakken. Ik stond altijd versteld als ik de foto's op instagram zag verschijnen van haar creaties. Nu zag ik dat er vaderdagboxen aankwamen, en kon ik die kans niet laten liggen. Sander snoept wel eens graag, dus dit was een leuk cadeau! De prijs van zo een box is ook helemaal niet duur. Plus de mooie service dat ze het aan huis bracht, was zeker een pluspunt! Wil je Laura haar creaties volgen, volg haar dan zeker op instagram patisseriedc_.

Ik wou nog wat kleinigheden bijgeven, maar had eigenlijk geen flauw idee.. Gelukkig had Sander net een tablet gehad en dat bracht nieuwe mogelijkheden met zich mee. Ik kocht een hoesje en een staander voor zijn tablet en nog een boekje van Garfield. Sander is enorme fan van Garfield, dus dit was wel leuk. 

Op school had Jaimie een kaart geknustseld met snoepjes en een rijmpje. Hij kon het rijmpje mooi opzeggen. In de crèche had Jace een sleutelhouder met een toffe foto van zichzelf erop gemaakt! Ik vind de vaderdagcadeautjes altijd mooier en leuker dan de moederdagcadeautjes, haha. Maar met corona was dat nog een ander verhaal, natuurlijk. 

Ik wou ook geen ontbijtmand doen, ik vind dat soms wat overpriced.. Dus ik besloot vanmorgen naar de bakker te gaan om koeken en pistolets, misschien niet het beste idee op een zondag én vadertjesdag zijnde. Dus ik stond wel even aan te schuiven bij de bakker. Uiteindelijk ben ik wel aan de koeken en pistolets geraakt, en kon ik naar huis om alles voor te bereiden. Ik besloot niet al te uitgebreid te doen, want dan loopt heel je eetschema ook in de war voor die dag. 

Ik heb voor deze avond, ook nog wat hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert gepland zodus we gaan niet overdrijven hé.. Als hoofdgerecht koos ik voor lasagna omdat Sander dat héél graag eet. 

Zo was het best dus nog een druk weekendje, de trouw op vrijdag en vandaag vadertjesdag.. 

 

Comments