Leuke verrassing

by

Vrijgezellen is iets waar de meesten ook wel naar uitkijken hé. Het is iets wat bij je trouw hoort vind ik. Uiteraard kwam er een vuil virus in de wereld terecht, waardoor we in lockdown gingen en dit niet door kon gaan omwille van je persoonlijke bubbel en we zo veel mogelijk moesten binnen blijven om besmetting te vermijden. 

Mijn getuige had mij uitgenodigd om nog eens bij te praten en een hapje te eten. Zo spraken we deze middag af. Blij dat het niet regende want ik ging met de fiets. Ik kwam toe en zag dat ze er wel wat werk in gestoken had. Een tafel met hapjes, een cadeau op tafel. 

Ik was aangenaam verrast! Ik had het niet verwacht, ik vond het wel een superleuke attentie. We hebben eerst wat buiten gezeten, en wat bij gekletst, daarna gingen we toch maar naar binnen, wat er was toch meer wind dan gedacht. Toen we binnen gingen deed ik mijn cadeautje open, een leuke survival met chips en drank en wat accesoires. 

We deden ook een spelletje waar ik vragen moest beantwoorden die Sander had beantwoord, best grappig wat hij soms antwoordde, maar de meeste antwoorden kwam ongeveer overeen met wat hij had gegeven. 

Kortom ik vond het wel eens fijn er tussen uit te zijn. 

Comments