Week van 7 september 🧐

by

Dag lieve volgers, 

het is alweer even geleden dat ik een nieuwe blog schreef. Ik moet toegeven school is toch wat vermoeiend, maar ik doe het wel supergraag! Er werden  foto's genomen om op de schoolsite te zetten, en al bij al valt de foto goed mee.

Ik volgde trouwens een basiscursus fotografie bij Tessy Hellemans. De cursus is echt goed opgebouwd. Je kunt ze op je eigen tempo volgen, doordat het online is. En niet zoals de meeste cursussen is deze echt opgebouwd in 'normale mensentaal'. Er worden ook moeilijke woorden gebruikt, maar die worden door Tessy goed uitgelegd. De cursus bestaat uit video's, teksten en foto's. Wat ik ook een positief punt vond bij deze cursus was dat je Tessy gewoon kan aanspreken via Instagram. Tessy antwoord heel snel en helpt je bij je vragen. Dus nu ben ik wat verder aan het experimenteren met mijn fototoestel! We deden ook een shoot bij Tessy en waren hier heel erg tevreden van. 

Op het einde van de grote vakantie zijn we gestart met het afbreken van onze slaapkamer. Eigenlijk gingen we eerst de zolder aanpakken zodat deze twee kamers zouden worden voor de kindjes. Maar de kindjes liggen eigenlijk momenteel wel goed en in een kamer die relatief 'afgewerkt' is. Dus besloten we aan onze slaapkamer te beginnen. Van de vloer uitbreken tot de muren en het plafond. We stripten de kamer volledig. Momenteel heeft Sander al een skelet aan de muur gemaakt om de gyproc platen tegen te bevestigen. (weetje: ik ging naar de kapper, en Sander heeft toen +/- 40 gyproc platen alleen naar boven gezeuld) 

In het begin sliepen we bij Jace op de kamer, maar dit was niet ideaal. We sliepen bijna niet, doordat Jace wakker werd als wij gingen slapen en toen niet meer sliep. We hebben dit even volgehouden, maar de matras dan verplaatst naar de living. Daar slapen we nu dus nog steeds. We werken enkel in de weekends verder aan de slaapkamer dus het gaat wat trager vooruit. 

We hopen natuurlijk zo snel mogelijk weer naar boven te kunnen verhuizen om te slapen, want de kindjes vinden onze matras natuurlijk een leuke attractie beneden nu. 

Voor onze maandelijkse date gingen we gaan eten bij brasserie Leon in Gentbrugge. Het was er erg lekker en gezellig. Het was de eerste keer dat we daar gingen, maar zeker een aanrader. De andere activiteit was het kasteel bezoeken waar we onze trouwfoto's hadden genomen. Jaimie vond dit erg leuk! Hij was helemaal mee in het verhaal van ridders. Jace vond het in het begin wel leuk, maar was het snel beu.

 

 

Comments